LogoColorTextBelow
Kontaktskjema1

Steehans Consult

Torggata 12

1707 Sarpsborg

Tlf. 950 48 558

post@steehans.no

Utleie av matter: èntrematter, logomatter og avlastningsmatter.

www.matteservice.no

Fjernstyrt demo

Web Design
gplus-64
hms-miljo_logo2

LEDELSE  -  INTERNKONTROLL  -  MILJØSTYRING

norskbedrift logo

Personalsjefen din bor på nettet og koster kun 2820 kroner i året.

Bli medlem her!

eller ta kontakt på tlf. 950 48 558

Bli kjent med Norsk Bedrift!

Småbedrifter skal selvsagt ikke ansette folk til å styre med personaloppgaver. De skal bruke kreftene på å selge, produsere og levere. Hver krone teller.

Samtidig skal de ha orden i sysakene – følge lover og regler, ikke minst innen personal og HMS. Det fortjener selvsagt medarbeiderne også!

Nå kan vi tilby norske småbedrifter en løsning som gjør det til en lek å ha kontroll: Medlemskap i Norsk bedrift. For kun 2820 kroner i året får du tilgang til personalrelatert informasjon og kunnskap, fra A til Å, via nettsidene til Norsk Bedrift.

Svaret er kun noen tastetrykk unna.

Det er enkelt å orientere seg på nettsiden, søkefunksjonen er lynrask og all informasjon du får er oppdatert og 100% pålitelig. Samme hvilke spørsmål som måtte dukke opp, er svaret nær: Hva må en skriftlig arbeidsavtale inneholde? Har lærlinger krav på full lønn når de er på kurs? Kan man si opp jobben muntlig? Hvordan er satsene for reisegodtgjørelse?

Du vil finne svar på det aller meste. Skulle du trenge hjelp utover det du finner selv, kan du ta kontakt med oss.

Norsk Bedrift inneholder også alt av skjemaer du måtte ha brukt for.

HMS-sjefen følger med på kjøpet…

Selv om personaldelen utgjør den tyngste delen av Norsk Bedrift, er det langt fra det eneste du får. Som medlem kan du glede deg over å få din egen HMS-håndbok!

Du tar utgangspunkt i maler i et Word-dokument, som du redigerer slik at det blir skreddersydd for din bedrift.

Den dagen Arbeidstilsynet banker på døren, er alt i skjønneste orden.

…sammen med rask helseassistanse

Som om ikke personal- og HMS-tjenestene var nok: Medlemmer i Norsk Bedrift får også tilgang til Falcks unike, profesjonelle helseassistanse.

Via et telefonnummer kommer du og dine ansatte i kontakt med helsepersonell som finner ut hvilken behandling du trenger og ordner med avtale med beste alternativ enten det er snakk om fysioterapeut, naprapat, kiropraktor eller psykolog. Fort går det også: Du får konsultasjon/behandling innen tre dager (fem for psykolog).

Gode rabatter og lønnsom netthandel.

Vi vil at du skal få mest mulig igjen for å bli medlem i Norsk Bedrift. Så om du trodde at alle gode ting er tre og gevinstene stoppet med hovedproduktene våre, er ikke det helt riktig.

Via vårt morselskap Norsk Familieøkonomi kan vi nemlig tilby rabatter hos en rekke aktører – du får blant annet rimeligere drivstoff og juridisk rådgivning.

Og sist, men ikke minst: Du tjener penger mens du handler på nett hos våre partnere – penger går direkte inn på konto. Dette gjelder blant annet flyreiser og hotellopphold, så det blir fort snakk om mer enn småpenger.

Du gir bedriftskulturen din et løft.

Et medlemskap i Norsk Bedrift gir deg noe annet også, som ikke like lett lar seg måle i tid eller penger: Det bidrar til å styrke bedriftskulturen.

Om en bedrift er liten eller stor, er det viktig å ha en robust og positiv lagånd. Det å jobbe for et felles mål, dele utfordringer og triumfer, stimulerer både motivasjonen og effektivitet. Med Norsk Bedrift kan du velge å la alle i bedriften ha tilgang til informasjonen. Slik viser du at åpenhet, redelighet og likeverd er sentrale verdier for bedriften.

Bli medlem i Norsk bedrift nå!

Det er enkelt. Det er lønnsomt. Og det er trygt. Du må registrere deg med organisasjonsnummer, e-postadresse og telefonnummer på norskbedrift.no og får en velkomsthilsen. Minutter etter har du mottatt brukernavn og passord, slik at du kan begynne å benytte deg av fordelene i Norsk Bedrift.

Velkommen!

Bli medlem her!

eller ta kontakt på tlf. 950 48 558

norskbedrift logo

www.123contactform.com

find_us_on_facebook_knapp
linkedin_cofollow_badge
follow-us-on-twitter-1
[Steehans Consult] [Miljøfyrtårn] [HMS-håndbok] [Personalledelse] [Privatøkonomi] [HMS kurs for ledere] [Arbeidstilsynet] [Om oss]